Site Loader

Mozilla Firefox variant 5 is niet ver weg, wat blijkt uit de voortdurende wijzigingen in het programma die in Firefox Beta Versie 9.0 zijn geactualiseerd. De nieuwste aanwinst van Firefox heeft een dunnere gebruikersinterface die het voortdurende patroon weerspiegelt in de richting van geselecteerde gebruikers, ala Google Chrome. Het lijkt erop dat alle belangrijke programma’s dienovereenkomstig actie hebben ondernomen door een vergelijkbare interface te omarmen … zo veel voor baanbrekend en innovatief. Ik neem aan dat dit de transformatieve speculatie aantoont dat structuur het werk volgt. Desalniettemin verandert dit over het algemeen niet de essentiële capaciteit van Firefox, voor het grootste deel het internetten.

Firefox Beta 9.0 heeft bepaalde verbeteringen aan zijn motor doorgevoerd die helpen om zijn leescapaciteiten te upgraden. Aangehaald uit de Mozilla-blog: “Firefox 4 Beta bevat momenteel een afgevlakte Firefox Sync-regeling, waardoor het eenvoudiger wordt om Awesome balkgeschiedenis, bladwijzers, open tabbladen en wachtwoorden over uw pc’s en mobiele telefoons te brengen. In het licht van uw invoer hebben we heeft het een stuk eenvoudiger gemaakt om Firefox Sync te ordenen en tegelijkertijd uw Firefox-informatie te beschermen met een vergelijkbare hoogwaardige codering. ” De Firefox Sync-regeling vervult de functie op bewonderenswaardige wijze en is echt gemakkelijk te gebruiken. Net als andere belangrijke administraties met geheime sleutels, bijvoorbeeld LassPass, Sxipper, RoboForms, enzovoort, wordt er een duplicaat van een medewerker weggeschreven met het doel dat u uw informatie kunt afstemmen op het framework dat u nu gebruikt. Het werkt bewonderenswaardig, maar ik neig eigenlijk naar de krachtigere hoogtepunten van LastPass, die met elk programma werkt en effectief verschillende inlogprofielen maakt voor een vergelijkbare site. Ik geef echt een voorkeur voor Sxipper, maar jammer dat het niet haalbaar is met Firefox Beta 9. Dit brengt me bij een van de enorme nadelen van Beta 9, de overeenkomst tussen modules en augmentaties is helemaal niet verzekerd.

Een ander onderdeel dat aan de Beta 9-motor is toegevoegd, zijn de verbeterde realistische capaciteiten. Mozilla koos ervoor om de WebGL-standaard op te nemen, ondersteund door talloze geavanceerde illustratieskaarten, met als einddoel het voor makers eenvoudiger te maken om games en webtoepassingen voor Firefox te maken, zonder dat ze een module hoeven te downloaden. Voor degenen die zich niet realiseren dat WebGL een 3D-standaard is die versnelde illustraties ondersteunt. Dit zal Firefox helpen bij het plaatsen van wat flash in een deel van die realistische serious game- en videolocaties. De Firefox-blog impliceert: “In combinatie met ons eerdere werk om open HTML5-vooruitgang voor beweging, video en geluid naar het web te brengen, zouden ontwerpers nu verbazingwekkende ontmoetingen kunnen maken die op legitieme wijze in het programma worden geleverd, waarbij ze zichzelf consolideren met live informatie van het internet.” Voor het bedienen van tabbladen heeft Firefox Beta 9.0 een element opgenomen dat bekend staat als Panorama. Met dit onderdeel kunt u naar een pagina gaan waarop alle geopende tabbladen van een client samen worden weergegeven, met behulp van de scèneknop of door CTRL + SPACE in te drukken. Met behulp van dit onderdeel kunt u uw tabbladen naar buiten toe observeren en zelfs vrijwillig tabbladen vernieuwen, verzamelen of laten groeien.

Wat betreft de prestaties … de nieuwe vorm impliceert dat je sneller moet zijn in het licht van het feit dat, in de woorden van Mozillas, “Firefox 4 Beta de verbeterde elite SpiderMonkey JavaScript-motor bevat met TraceMonkey en JägerMonkey JIT’s.

Regina Hall

Categories

Calendar

May 2022
M T W T F S S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Click Here